Meest gestelde vragen

Wat is de minimale inleg?

 

De minimale inleg is op € 10.000 gesteld, om te voorkomen dat de administratiekosten te zwaar gaan drukken op het uiteindelijke resultaat wat voor beide partijen positief moet uitpakken.

Welke garanties worden geboden?

Er wordt gegarandeerd 6% rente uitgekeerd, met een (gedeelde) pandakte als zekerheid. Uiteraard kan de rentevergoeding ook omgezet worden in vrij op te nemen dagen waarbij u ook nog eens 20% korting over orginele huursom geniet.  Hebben we bijvoorbeeld door een last minute aanbieding een hogere korting, dan telt uiteraard de hoogste korting.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

 

De campers worden na uiterlijk 3 jaar verkocht. Dan krijgt u uw geld terug. Worden de campers eerder verkocht dan wordt het geld eerder teruggestort of opnieuw belegd in een nieuwe camper nadat hierover contact met u gezocht is.

Kan ik na 3 jaar deze camper kopen?

Na 3 jaar krijgt u als investeerders als eerste de mogelijkheid om deze camper te kunnen kopen. Zodra de verkoopprijs en de leverdatum bekend is wordt u hiervan op de hoogte gesteld via een nieuwsbericht. Wanneer één van de investeerders zich meldt en binnen 24 uur een bod heeft uitgebracht wordt niet met derden onderhandeld.

Kan ik mijn eigen camper verhuren via Holland Campers Wateringen?

Nee, Holland Campers Wateringen verhuurd alleen haar eigen campers en de campers welke met behulp van investeerders zijn aangekocht.

Aan wie worden de campers verhuurd?

De campers worden alleen verhuurd aan personen boven de 25 jaar, welke minimaal 3 jaar in het bezit zijn van een B-rijbewijs. Verder dient er een kennismakingsgesprek plaats te vinden en wordt onder begeleiding van Holland Campers Wateringen een proefrit gemaakt waarbij bepaalt of rijkwaliteiten van deze persoon voldoende zijn.

Mag ik ook familie en mijn relaties meenemen in de camper?

Wanneer u zelf een camper huurt ontvangt u 20% korting op de oorspronkelijke huurprijs. Dit geldt voor alle Holland Campers welke nog beschikbaar is. Uw familie en/of relaties mogen uiteraard met u mee, maar de korting is alleen aan u voorbehouden.

Hoe zijn de campers verzekerd?

De campers zijn All-risk verzekerd bij A.S.R. verzekeringen via de gevolmachtigde tussenpersoon Spitz Verzekeringen in Dedemsvaart, met een Europese Pechhulp verzekering en kent een eigen risico van € 1.000 .

Naar welke landen mogen de verhuurcampers?

De verhuurcampers van Holland Campers Wateringen mogen naar alle landen welke op de groene kaart zijn vermeld als toegestane landen.  In de campers in track en trace aangebracht zodat we dit ook kunnen volgen en controleren.

Mag ik mijn huisdier meenemen in de camper?

Holland Campers heeft meerdere campers welke geschikt om uw huisdier mee te nemen. In een nieuwe camper doen we het eerste jaar nog geen huisdieren, om mensen de gelegenheid te geven een camper te huren welke “huisdiervrij”is.

Neem contact op met ons